yaaaa u davranışınız berbat bişee yaaa neden böle yapıyorsunuz siz cıkarken aşkım felan diyordunuz burak bey eminim k seni seviyorum diyordun bu emıneme aama gercekte sevmıyordun kımseyle oynamaya hakkın yok bi kız olarak uyarıyorum seni. sonucta kandırdıgın bi kızz sonucu kötü olabilir.. aldattıgın kız oldugu için bi gün bir kız senı aldatabilir bunu da unutma görüceksin ebru sevemeyecek seni.... ben seni cok bencil buldum senın adına üzüldüm sen sevmeyi bilmeyen bencil bi insansın karsı tarafı düşünmüyorsun ben senin bu yaptıklarını büyük iğrenclikle kınıyorum arkadasım(arkaadasım deemeye utanıyom) demekki sen bu kıızın güzelliğine bakmışın.!gfb_tarantula böle yapman yanlış arkadasım okee kımseyle dalga geçmeye hakkınız yok bu güzelliği en azından güzel olmasa bilee bu terbıyeyi allah vermiş onaa asla karsı cıkamazsın öbür dünyayı da unutmayın benden bu kadar dua et kız terbıyeli de sana agır laflar etmedi (kız burda degerını yükselltti bunu da unutmaa)) senın değeri gözümde bir hiçsin burak burdan da unutmaa byueeeeeeeeeeee |