Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2006   #17 (permalink)

MerVe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan:
wiSiqaq
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Jeqq Submit to Spurl
Rep Gücü: 30
Rep Puanı : 2718
Rep Seviyesi: MerVe has a reputation beyond repute MerVe has a reputation beyond repute MerVe has a reputation beyond repute MerVe has a reputation beyond repute MerVe has a reputation beyond repute MerVe has a reputation beyond repute MerVe has a reputation beyond repute MerVe has a reputation beyond repute MerVe has a reputation beyond repute MerVe has a reputation beyond repute MerVe has a reputation beyond repute

Alıntı:
careless Nickli Üyeden Alıntı
Ben buna HA HA HA diyorum ve ekliyorum ! Biz erkekler maymunmuyuz bu kadar şebeklik yapacağız? Bu güne kadar bunların yapan tüm arkadaşlarım bonus olarak boynuz kazandı....Bir kıza ne kadar çok sevdiğinizi kanıtlamaya çalışırsanız bilin ki sizden kaçar.Çünkü kızlar fethetnek ister ve gerçekleşince bye derler...Sadece içinizden geldiği gibi davranın en doğrusu bu bence.
tabiki içinden geldiği gibi yasamak ve davranmak lazım fakat alaka yok siz neden maymun olacaksınız ki bonus olarak boynuz kazanan arkadasların önce kendilerinde arasın hatayı bi insan kolay kolay kanında yoksa aldatmaz ayrıca maymun olmak kelimesi cok sacma benim görüşümce askta hep birinin üstüne gidince kacmaz mı bu sizin için gecerli degil sadece umaraım anlatabilmişimdir sana eger sende bir yerleri fethetmek istiyosan kalenin içini dene canım selametle...

"ALLAHIM BEN DÜŞMANLARIMI BİLİYORUM DOSTLARIMDAN SEN KORU BENİ"
Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla