MegaTR - YouTUBE Bedava Video izle Resim Resimler Program indir Free Rapid Şiirler ve Güzel Sözler MegaTR - YouTUBE Bedava Video izle Resim Resimler Program indir Free Rapid Şiirler ve Güzel Sözler

Go Back   MegaTR - YouTUBE Bedava Video izle Resim Resimler Program indir Free Rapid Şiirler ve Güzel Sözler > Bilgisayar Merkezi > Windows

Windows Windows ile ilgili herşey bu bölümde.

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-30-2006   #1 (permalink)

Mųяαт•κααπ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Jeqq Submit to Spurl
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Seviyesi: Mųяαт•κααπ is on a distinguished road
FTP hakkında bilgiler

FTP hakkında bilgiler
FTP Nedir?

FTP (File Transfer Protocol) Internete bağlı bir bilgisayardan diğerine (her iki yönde de) dosya aktarımı yapmak için geliştirilen bir internet protokolü ve bu işi yapan uygulama programlarına verilen genel addır. İlk geliştirilen internet protokollerinden biridir. FTP protokolü ile bir başka bilgisayardan bir başka bilgisayara dosya aktarımı yapılırken, o bilgisayar ile etkileşimli-aynı anda (on-line) bağlantı kurulur ve protokol ile sağlanan bir dizi komutlar yardımıyla iki bilgisayar arasında dosya alma/gönderme işlemleri yapılır.
Alt 03-23-2006   #2 (permalink)

serkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Jeqq Submit to Spurl
Rep Gücü: 8
Rep Puanı : 574
Rep Seviyesi: serkan is a name known to all serkan is a name known to all serkan is a name known to all serkan is a name known to all serkan is a name known to all serkan is a name known to all
serkan - MSN üzeri Mesaj gönder serkan - YAHOO üzeri Mesaj gönder

sağ ol abi teşekkürler

Suçumuz neydi bizim feryadım tanrıya

Sana son sözüm gülüm elveda elveda

Herşey biter herkez unutulur

Ben seni kaç kere sevdiğimi unuttum

Sende unut beni yokyere sevdiğini...

sensiz günerim geçmiyor yeter artık ama olmemimi istiyorsun....!!!
Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2006   #3 (permalink)

KeNaN_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 61
Rep Seviyesi: KeNaN_35 will become famous soon enough

walla güzel olmuşdaben windowsdan kendi pcmde nasıl ftp hesabı oluştura bilirim onu bilmiyorum onu bir açıklarsan bol bol link verilir demek olur bu

Alem Bana Hasta Ben Sanalalemci Lere
Realmi Oda Nesi Yenirmi De Gitbe
Dünyada Hasta Var Ama Ben
Pc Hastasıyım Peki Sen
Yok Abi Sevdim Seni
Ama Sen Sevmedin
Gibi Ama Seversin,
Hele Bir Tanıda
Ozaman Görürüm
Yanlızlığı Bilirmisin Sen
Ben bilmem Çünkü
MegaTR Beni Hiç
Yanlız BırakmıyoR
Alt 06-30-2006   #4 (permalink)

YILMAZ K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 27
Rep Puanı : 2225
Rep Seviyesi: YILMAZ K. has a reputation beyond repute YILMAZ K. has a reputation beyond repute YILMAZ K. has a reputation beyond repute YILMAZ K. has a reputation beyond repute YILMAZ K. has a reputation beyond repute YILMAZ K. has a reputation beyond repute YILMAZ K. has a reputation beyond repute YILMAZ K. has a reputation beyond repute YILMAZ K. has a reputation beyond repute YILMAZ K. has a reputation beyond repute YILMAZ K. has a reputation beyond repute
YILMAZ K. - MSN üzeri Mesaj gönder

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.

megAslan 6

G üzeller güzelisin
A hımı alıp da gidersin
M ahvolmuş yüreğimden,
Z alimlerin kanattığı yerden
E lini neden esirgersin...
-----------------------------------------

[ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...]

Henüz Siteniz YoK mu?
Hala Geç Kalmış sayılmazsınız..
Uygun Fiyatlarla Site Sahibi oLmak Çok kolay..
[ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...]
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil