MegaTR - YouTUBE Bedava Video izle Resim Resimler Program indir Free Rapid Şiirler ve Güzel Sözler MegaTR - YouTUBE Bedava Video izle Resim Resimler Program indir Free Rapid Şiirler ve Güzel Sözler

Go Back   MegaTR - YouTUBE Bedava Video izle Resim Resimler Program indir Free Rapid Şiirler ve Güzel Sözler > Security , Güvenlik > Hacking

Reklam Kampanyası Bu Alana Reklam 30 YTL MSN: cb@megatr.org

Hacking Hacking hakkında herşey burada

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-30-2006   #1 (permalink)

LORDADMİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Jeqq Submit to Spurl
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 28
Rep Seviyesi: LORDADMİN is on a distinguished road
Standart gmail hack!

1 adet mail adresine gonderen asp mail gonderme scripti..

1 adet database e kayit yapan form mail (asgida link var)

1 adet - jmail, CDONTS , smtp .. vb. asp mail bilesenini destekleyen web alani (sanirim sadece ucretli hostinglerde oluyor.)

1 adet hack lemek istedigimiz mail markasi tipinde ucretsiz domain ismi ve web alani. (20m.com uygun)

1 adet hack lenmeyi bekleyen bi arkadas ve maili

veee Para sayma makinasi
))) (doritos reklamindan calinti)

En buyuk avantaji adresler ve gonderen kisi bakimindan iyice dikkat edilmemesi halinde bu numaranin kolayca yutulmasi.. digeri ise herturlu mail adresine mynet,gmail,hotmail,yahoo,excite, aol , vb.. istediginiz maile uygun hale getirilerek yollanmasi...

1-oncelikle gmail in bize mail yollarken hangi isim hangi mail ve nasil biseyler yazdigini inceliyoruz.

4-ve maili aciyoruz ona gmailin asya mail portunda virus saldirisi oldugunu falan salliyoruz
iste bi kac bilgisayar terimi falan... is ciddi gibi gozuksun diye... ve alttaki
linki veriyoruz tiklamasi icin. iste yukarida bahsettigimiz hacklenecek mail tipinde
bi ucretsiz web sitesi... ben bunu 20m.com dan aldim ismi biraz uzun tutunca gercek
gibi gozukuyor bide .com dan sonraki cok uzun karmasik yazi sadece bi dosya ismi
ve bizim .html sayfamizda onun icinde.

5-iste linke tiklaninca acilan sayfamiz ordaki 1 numarali maddeyi ben yazdim digerleri ise
gmail in help sayfasi zaten oyleydi bende oldugu gibi biraktim... ve oraya iframe icinde
diger asp hostumuzda bulunan mesaj yollama formumuzun sadece iki kutucugunu ve yolla
butonunu bu sayfaya ekliyoruz.. burdan giris yapilan bilgiler bizim asp hostumuzdaki
veritabanina kayit ediliyor..
ve arkadas ortama cok isiniyor ve hemen giris yapiyor

6-evet sign in butonuna basinca normalde tesekkurler mesajiniz alinmistir yazan sayfaya
hata falan filan yaziyoruz.. tabi bu arada elemanin girdigi sifre ve kullanici adi
bizim database deki yerini almis oluyooor

7-iste buda bilgilerin database deki yeri ))) tebrikler eger durum anlasilmadiysa
bi tane gmail i hacklemis bulunuyorsunuzzz
))

o sayfani orjinal linkide bu aman siz sifrelerinizi yamayin ok.. ))

gmail.com=int.usl/entersecure.htm">
[ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...]

eksik buldugunuz yada bi sorunuz olursa bana PM atiniz...

yorumlarinizi bekliyorum......

ugrasmasi cok zaman aliyor gibi gozuksede fazla degil ve rahatca mail amak icin deger...
))

bu arada password , user yazinca database e yollayan script bu aslinda bi siparis
scripti idi ama yenisi zaman alir diye hemen bunu cevirdim bi farkiyok isimizi gorur...
su sayfadan mail.zip i indirin
[ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...]

mail yollayan scipti ise kendiniz hostunuzun ozelligine gore internetten indirebilirsiniz ...
Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-30-2006   #2 (permalink)

Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Jeqq Submit to Spurl
Rep Puanı : 10
Rep Seviyesi: msn is on a distinguished road

bana msn hack programı verebilir misain?türkçe olsun

intertnet siteside olabilir

önemli olan msn hacklemek!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Alt 01-30-2006   #3 (permalink)

Rep Seviyesi: estaban is on a distinguished road

Bunu artık yiyen kişiler varmı?
Alt 01-30-2006   #4 (permalink)

Mu$TaJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvan: Banlandı
Rep Puanı : 52
Rep Seviyesi: Mu$TaJ will become famous soon enough
Mu$TaJ - İCQ üzeri Mesaj gönder Mu$TaJ - MSN üzeri Mesaj gönder Mu$TaJ - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Bunu Yiyen kişi Bulunca Haber Veriim Korkma Sen Kardeş .Paylasım için saol...tşk
Alt 01-30-2006   #5 (permalink)

ben 100 lerce hackledim!!!

ben bu hack yöntemini hala kullanıyorum ve işe yarıyo önemli olan yalanını güzel sölemekte diğer işlemler fark etmez!!hepsi aynı sonuçta
Alt 02-08-2006   #6 (permalink)

Rep Seviyesi: dj_omar50 is on a distinguished road
Standart Msn

KARDES BANA MSN KIRMA PRIOGRAMI VEREBILIRMIISN BENIMKINI COK KIRDILAR BE COK CANIM ACIDI AMA SIZIN SAYENIZDE BENDE KIRABILIRIM INSALLAH VERISEN SEVINIRIM
Alt 03-16-2006   #7 (permalink)

arkadaşım msn kırma diye bir program yok ya mail yoluyla fake yapacaksın ki adam onunla ilgilenmez bile ya trojan yolluyacaksın onuda virüs programları yakalıyor eğer hackliceğin kişiyi tanıyorsan gizli soruya bak derim belki cevanı tutturursun ama pek fazla ümitlenme hakikatende zor bişey

BURADA BU YAZDIĞIM MESAJI OKUYORSAN EĞER BİLKİ SENDE BENDENSİN...!!!
Alt 06-02-2006   #8 (permalink)

Rep Puanı : 20
Rep Seviyesi: emretalay is on a distinguished road

ya bırakın msn kırma programıymış ya 1000 tane program vermişler adamlar diğer linklerde sizler gelin gmail yazan yerde msn şifre kırıcı isteyin ya olum yerinde istesenize şurada adam gibi gmail muhabbeti olsun. kardeşim saol biraz karmaşık ama deniyecem eline sağlık yanlız araştırmalarıma göre bir rus sitesi buişi kökten çözmüş yanlız 3 adet programını bulabildim programlar setuplı olmadıkları için kullanamadım birinin ismi gmail hack gallina eğer çözen var ise buradan paslaşalım ben varya kıramayacağım msn yok ama gmail fakeyi bile yediremedik lavuk çocuua ya kız arkadaşıma aslıyo allahınızı severseniz bi yardımbu linke sadece gmail muhabbeti sade gmail please
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil