![]() | ![]() |
| | #1 (permalink) |
![]() | Masaüstünde Yazı görmek istemiyorum Diyorsanız Masa üstünde simgelerin altındaki yazıları görmek istemiyorum diyorsanız şu çözümü kullanabilirsiniz. F2 ile isim değiştirme işlemini yaptıktan sonra alt+0160 kombinasyonu uygulanır ve koçlar gibi boşluk atanır. Böyleece entere basılır ve ismi boşluk olmuştur ve yazı gitmiştir. masaüstündeki diğer simgelerede bunu yapabilirsiniz aynı isimde başka dosya varderse alt+0160 komibinasyonunu bir tane daha ekleyin yani o dosyanın adını 2 tane boşluk bırakın ben yaptım hoş oluyor ama hangi iconun neyi simgelediğini unuutmamak lazım kolay gelsin şimdiden ♥ღ♥ MegaTR™ | 2øø6 | ♥ღ♥ |
| Çevrimdışı | |
| | #2 (permalink) |
![]() | payLaşıma Teşekkürler... megAslan 6 G üzeller güzelisin A hımı alıp da gidersin M ahvolmuş yüreğimden, Z alimlerin kanattığı yerden E lini neden esirgersin... ----------------------------------------- [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] Henüz Siteniz YoK mu? Hala Geç Kalmış sayılmazsınız.. Uygun Fiyatlarla Site Sahibi oLmak Çok kolay.. [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] |
| Çevrimdışı | |