![]() | ![]() |
| |||||||
| Msn, Icq, Yahoo Messenger Hakkında Herşey Bu bölümde Msn, Icq, Yahoo gibi Anlık ileti Programları Hakkında herşeyi paylaşabilirsiniz. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| | Bir defada 1-130 Göz Kırpması, (winksler) 2- 30 Hareketli Görüntü Resmi,(Hareketli avatar) 3- 30 Paket, (HazıR paket) 4- 85 Arka Plan, (Süper Arka Fontlar) 5- 1300 ifade ekleyebilirsiniz.(Smileyler, duygular) Sadece Yapmanız Gereken Programı Kurup İstediğiniz Pakete Tıklamak... Caps: ![]() Programdaki Kelime anlamları : Get Winks: Göz Kırpmlarını Yükle Get Emoticons: İfadeleri yükle Get Moods: Hareketli Görüntü Resimlerini yükle Get Display Pics: Görüntü Resimlerini Al yükle Get Backgrounds: Arka Planları yükle Get Packs: Tüm paketleri al Msn Son halinden örnek : ![]() ![]() rar içerisinde sundugum programı indirin.Not:"The application failed to intialize properly (0xc0000135)." veya benzer bir hatayla karşılaşırsanız Microsoft .NET Framework'ü sisteminize kurmanız gereklidir.Program Yeni olduğu için kurulacak bilgisayarda Güncelleme istiyor... bu framework'u bilgisayarınıza kurmak için bu linkten bi yükleme yapmanız yeterli...koLay geLsin... [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] |
| Çevrimdışı | |
| | #3 (permalink) |
![]() | saooolll dostum denemek lazım bunu بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّحِيم [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] ![]() Bir Teşekkür Yeter ![]() |
| Çevrimdışı | |
| | #5 (permalink) |
![]() | eyvallaaaaah kardeş yükledim ve şuan kullanıyorum. Bi şikayetim var ama(programla senle değil:=) ya istediğin avatar,göz kırpma veya ifadeyi kendimiz seçip yüklesek daha iyi olcakmış.Program serverden bulduğu herbişeyi kafasına göre yüklüyo yaw.Şimdi ayıkla princin taşını,işin yoksa teker teker beğenmediklerini sil... Ellerine sağlık herşeye ragmen program güzel... |
| Çevrimdışı | |