![]() | ![]() |
| | #1 (permalink) |
![]() | Dosyalarınızı paylaşmak için coguz zaman yerler aradık bazen satırlarca form doldurduk canımızı sıktık ama artık bunlara dur demek istiyorum ![]() bu konuya bundan sonra bildiginiz kayıtsız şartsız dosya upload edebileceğimiz kendinizin bizzat denediği siteleri özellikleriyle birlikte yazarsanız seviniriz. ilk siteler benden geliyor tabi ![]() 1//// [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] >> 25 MB a kadar upload imkanı, indirmek için şifre verebilirsiniz, uploaduda downloaduda hızlı. dagıtım için ideal yer ![]() 2//// [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] >> 30 MB a kadar upload imkanı, indirmek için sizi bekletiyor ve aynı ipden eş zamanlı olarak tek dosya indirebiliyorsunuz. Ve bir saat de 32 mb ındırme hakkınız var hem güzel degıl hemde Bence yavas ![]() 3//// [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] >> 50 MB a kadar upload imkanı, resim dosyaları için onizleme ozelliği ile, herşeyi ile kalite bir sistem ![]() 4//// [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] >> 1 MB a kadar resim dosyası upload imkanı, avatar mekanı 5////[ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] Maksimum Upload umkani:100 Mb Izin verilen Dosya Tipleri:Hepsi Thumb Resimler:Hayir Direkt Link Imkani:Hayir Serverda kalma süreleri:En son tiklandiktan 30 gün sonra ------------------------------------------ 6////[ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] Maksimum Upload umkani:50 MB Izin verilen Dosya Tipleri:Hepsi Thumb Resimler:Hayir Direkt Link Imkani:Hayir Serverda kalma süreleri:200 defa download veya 10 gün -------------------------------------------------- 7////[ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] Maksimum Upload umkani:400kb Izin verilen Dosya Tipleri:jpg, png, jpeg, gif Thumb Resimler:Hayir Direkt Link Imkani:Evet Serverda kalma süreleri:Süre belirtilmemis ---------------------------------------------- 8////[ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] Maksimum Upload umkani:750kb Izin verilen Dosya Tipleri:jpg, jpeg, gif, png, bmp Thumb Resimler:Hayir Direkt Link Imkani:Evet Serverda kalma süreleri:30 Gün -------------------------------------- 9////[ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] Maksimum Upload umkani:1536kb Izin verilen Dosya Tipleri:jpg, jpeg, gif, png, bmp, swf Thumb Resimler:Hayir Direkt Link Imkani:Evet Serverda kalma süreleri:Süre belirtilmemis ----------------------------------------- 10////[ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] Maksimum Upload umkani:1024kb Izin verilen Dosya Tipleri:jpg, jpeg, gif, png, swf Thumb Resimler:Evet Direkt Link Imkani:Evet Serverda kalma süreleri:En son tiklandiktan 365 gün sonra ------------------------------------------ 11////[ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] Maksimum Upload umkani:1024kb Izin verilen Dosya Tipleri:jpg,jpeg,gif,png,psd,psp Thumb Resimler:Evet Direkt Link Imkani:Evet Serverda kalma süreleri:En son tiklandiktan 365 gün sonra Not : bunların dısındakı upload yerlerı bılen arkadaslarım da lınk lerı verırse sevınırım Sevgılerle |
| Çevrimiçi | |
| | #2 (permalink) |
![]() | [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] Upload Limiti: 250 mb Silinme: Yok 1 Saatlik İndirme Limiti: Yok Bekleme Süresi: Yok Üyelik: Yok Devam Ettirme: Var Çoklu Bağlantı: Var Dil: Türkçe ADRES: [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] Çok Mükemmel bir paylaşım. İnşallah herkez butür sitelerden güzel dosyalarını bilgilerini bizimle paylaşırlar. Yukarda göremedim birde Türkçe site var paylaştım. Tekrar Teşekkürler bu güzel paylaşım için. |
| Çevrimdışı | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Benim tavsiyem [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] limit yok ...Bir Şiir Yazdım Sana... ...Beni Unutma Diye... |
| Çevrimdışı | |
| | #4 (permalink) |
| | Make money online,now! [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...]Test drive our brand new real-time traffic estimator and create your campaign. Choose text, banner, or interstitial ads. Target by site, keyword, demographic. Create or upload multiple ads. [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...]Find out how we can help you generate more revenue from your ad space. Customize ads to match your site Approve and reject ads for your site Works alongside other ad programs [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] |
| Çevrimdışı | |