Windows icinde *.reg dosyalarını çalıştıramıyorum? konusu , *.reg dosyalarını çalıştıramıyorum? *.reg uzantılı dosyaları not defteri ile ilişkilendirilmiş. Registry'ye bir kayıt ekleyemiyorum .reg dosyalarıyla. Bunları tekrar eski haline nasıl getirebilirim? Sağ tıklayınca "Birleştir","Düzenle","Yazdır" seçenekleri çıkıyor, bunlar iş görmüyor. ...
![]() |
| | #1 (permalink) |
![]() | *.reg dosyalarını çalıştıramıyorum? *.reg dosyalarını çalıştıramıyorum? *.reg uzantılı dosyaları not defteri ile ilişkilendirilmiş. Registry'ye bir kayıt ekleyemiyorum .reg dosyalarıyla. Bunları tekrar eski haline nasıl getirebilirim? Sağ tıklayınca "Birleştir","Düzenle","Yazdır" seçenekleri çıkıyor, bunlar iş görmüyor. __________________ |
| Çevrimdışı | |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| En Çok Aranan Etiketler
Etiket Bulutu
|
| reg dosyaları 6 bilgisayarım reg dosyalarını görmüyor 2 reg dosyalarını 1 not defterini nasıl reg uzantılı kayıt 1 reg dosyası düzenle 1 reg 1 oyun için reg dosyaları 1 ... |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |