Püf Noktalar icinde ekle kaldır listesindeki silinmeyen programların silinmesi!! konusu , Ekle/Kaldır Listesinden silinmeyen program isimlerinin silinmesi ; Bazen yanlışlıkla programı bilgisayarınızdan silmek için programın klasörünü silersiniz. Bu durumda Denetim Masası / Program Ekle-Kaldır da o programı kaldırmaya çalıştığınızda kalkmaz. Bunun ...
![]() | ![]() |
| | #1 (permalink) |
| | Ekle/Kaldır Listesinden silinmeyen program isimlerinin silinmesi ; Bazen yanlışlıkla programı bilgisayarınızdan silmek için programın klasörünü silersiniz. Bu durumda Denetim Masası / Program Ekle-Kaldır da o programı kaldırmaya çalıştığınızda kalkmaz. Bunun için " tweakui " yardımcı programı kullanabilirsiniz. Yoksa " Başlat/Çalıştır/Regedit " i çalıştırın (Çalıştır'ı klavyeden çalıştırmak için win tuşu ile R tuşuna basın.) 1- HKEY_LOCAL_MACHINE 'i yanındaki + yı tıklayın açılan listeden 2- Software 'i açın, aynı şekilde takip edin 3- Microsoft 'u açın 4- Windows 'u açın 5- CurrentVersion 'u açın 6- Uninstall' ı açın (Bilgisayarım \HKEY_LOCAL_MACHINE\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Uninstall) Burada Program-Ekle kaldır daki listeyi göreceksiniz. Listeden kaldıramadıklarınızı " DEL { DELETE } " tuşuna basarak silin. |
| Çevrimdışı | |
| | #2 (permalink) |
| | paylaşımın için teşekkürler.
|
| Çevrimdışı | |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| En Çok Aranan Etiketler
Etiket Bulutu
|
| silinmeyen programlar silinmesi ... |
| Seçenekler | |