xpde casusunuzmu war korkmayın!!!

Güvenlik ve Güvenlik Açıkları icinde xpde casusunuzmu war korkmayın!!! konusu , Xp deki casus.. Microsoft Xp casus gibi sizleri izleyebilir.. bu casuzu nasil bulup yok edeceginizi size gösterelim Bilgisayarinizi açtıktan sonra Baslat çalıştır çıkan yere kücük harflerle :cmd yazın ve enter ...

MegaTR - YouTUBE Bedava Video izle Resim Resimler Program indir Free Rapid Şiirler ve Güzel Sözler MegaTR - YouTUBE Bedava Video izle Resim Resimler Program indir Free Rapid Şiirler ve Güzel Sözler

Go Back   MegaTR - YouTUBE Bedava Video izle Resim Resimler Program indir Free Rapid Şiirler ve Güzel Sözler > Security , Güvenlik > Güvenlik ve Güvenlik Açıkları

Güvenlik ve Güvenlik Açıkları Bilgisayarınızı Hacklenmekden koruma ve diğer güvenlik açıkları hakkında bilgiler.

Güvenlik ve Güvenlik Açıkları

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-30-2006   #1 (permalink)

LORDADMİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Jeqq Submit to Spurl
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 28
Rep Seviyesi: LORDADMİN is on a distinguished road
Standart xpde casusunuzmu war korkmayın!!!

Xp deki casus..
Microsoft Xp casus gibi sizleri izleyebilir..
bu casuzu nasil bulup yok edeceginizi size gösterelim
Bilgisayarinizi açtıktan sonra

Baslat çalıştır çıkan yere kücük harflerle :cmd yazın ve enter
dos pencere açıdı..simdi ise net user yaziyorsunuz,
listeniz karsinizda kac kullanici oldugunu görebiliyorsunuz
Eger burada bir Support_388945a0 ile ilgili bir hesap varsa
Casuzunuz hayırlı olsun derim.
silmek için
net user SUPPORT_388945a0 /delete
ve enter

Windows XP`de Windows\System32" klasörlerin icinde 2 tane casus "program" var, bunlar MSe sizin üzerinizden bilgiler gönderiyor.
- Start (Baslat) çalıştır
- Aynen bu sekilde iki komutu ard arda kopyalayınız..

regsvr32.exe /u %windir%\system32\regwizc.dll

regsvr32.exe /u %windir%\system32\licdll.dll

kolay gelsin..
Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2006   #2 (permalink)

Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Jeqq Submit to Spurl
Rep Puanı : 20
Rep Seviyesi: sinan23 is on a distinguished road

saol kardeş
Alt 04-09-2006   #3 (permalink)

@lemci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 18
Rep Puanı : 1549
Rep Seviyesi: @lemci has a brilliant future @lemci has a brilliant future @lemci has a brilliant future @lemci has a brilliant future @lemci has a brilliant future @lemci has a brilliant future @lemci has a brilliant future @lemci has a brilliant future @lemci has a brilliant future @lemci has a brilliant future @lemci has a brilliant future

tesekurler kardeşim..

♥ღ♥ MegaTR™ | 2øø6 | ♥ღ♥
Alt 04-15-2006   #4 (permalink)

MaGNeTo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 34
Rep Puanı : 2906
Rep Seviyesi: MaGNeTo has a reputation beyond repute MaGNeTo has a reputation beyond repute MaGNeTo has a reputation beyond repute MaGNeTo has a reputation beyond repute MaGNeTo has a reputation beyond repute MaGNeTo has a reputation beyond repute MaGNeTo has a reputation beyond repute MaGNeTo has a reputation beyond repute MaGNeTo has a reputation beyond repute MaGNeTo has a reputation beyond repute MaGNeTo has a reputation beyond repute
MaGNeTo - MSN üzeri Mesaj gönder

paylaşım için sağol

Ben Ben Olduğum İçin Sevildim Beni Satanları Kalbimden Bir Bir Sildim Geride Tek Kaldım Ama İçim Rahat Mutluyum.Kral Olmayanlara Taç Taktım.İşte En Büyük Özelliğim Bu.

Alt 11-07-2006   #5 (permalink)

Rep Puanı : 50
Rep Seviyesi: parilti will become famous soon enough

aynen uyguladim ama bendeki casus yazilim silinmiyor,silmek icin baska neyapabilirim.Yardim ederseniz memnun olurum.
Alt 03-24-2007   #6 (permalink)

Rep Puanı : 50
Rep Seviyesi: watwat7544 will become famous soon enough

kardeş teşekkürler hemen uyguladım eline sağlık
Alt 03-25-2007   #7 (permalink)

spiDer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 14
Rep Puanı : 983
Rep Seviyesi: spiDer is a splendid one to behold spiDer is a splendid one to behold spiDer is a splendid one to behold spiDer is a splendid one to behold spiDer is a splendid one to behold spiDer is a splendid one to behold spiDer is a splendid one to behold spiDer is a splendid one to behold
spiDer - İCQ üzeri Mesaj gönder spiDer - AİM üzeri Mesaj gönder spiDer - MSN üzeri Mesaj gönder spiDer - YAHOO üzeri Mesaj gönder

teşekkürler...

MegaFB 03

Sevemedim Ülkümden Başkasını...
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

En Çok Aranan Etiketler
Etiket Bulutu
...
Seçenekler
Stil