linux red hat fedora 4.0

Linux icinde linux red hat fedora 4.0 konusu , The University of Virginia Library ve Cornell University tarafından gelistirilmis acık kaynak kodlu linux sunumu... Download: [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ... ] Alternatif Link 1: ftp://ftp.linux.ncsu.edu/pub/fedora/linux/core/4/i386/ ...

linux red hat fedora 4.0
MegaTR - YouTUBE Bedava Video izle Resim Resimler Program indir Free Rapid Şiirler ve Güzel Sözler MegaTR - YouTUBE Bedava Video izle Resim Resimler Program indir Free Rapid Şiirler ve Güzel Sözler

Go Back   MegaTR - YouTUBE Bedava Video izle Resim Resimler Program indir Free Rapid Şiirler ve Güzel Sözler > Bilgisayar Merkezi > Linux

Linux Linux ile ilgili aradığınız herşeyi bu bölümde bulabilirsiniz.

linux red hat fedora 4.0

Linux

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-30-2006   #1 (permalink)

LORDADMİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Jeqq Submit to Spurl
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 28
Rep Seviyesi: LORDADMİN is on a distinguished road
Standart linux red hat fedora 4.0

The University of Virginia Library ve Cornell University tarafından gelistirilmis acık kaynak kodlu linux sunumu...

Download:
[ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...]

Alternatif Link 1:
ftp://ftp.linux.ncsu.edu/pub/fedora/linux/core/4/i386/

Alternatif Link 2:
[ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...]
Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-23-2006   #2 (permalink)

KeNaN_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Jeqq Submit to Spurl
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 61
Rep Seviyesi: KeNaN_35 will become famous soon enough

başlığı görünce biraz anlatım var sandım sevindim ben de fedora kullanıyorum host muhabbetine linux red hat fedora core 4 cd ama bazı yerlerde takılıyorum o yüzden zorlanıyorum başlığı görünce çareyi buldum sandıydım neyse paylaşım için teşekkür ler genede

Alem Bana Hasta Ben Sanalalemci Lere
Realmi Oda Nesi Yenirmi De Gitbe
Dünyada Hasta Var Ama Ben
Pc Hastasıyım Peki Sen
Yok Abi Sevdim Seni
Ama Sen Sevmedin
Gibi Ama Seversin,
Hele Bir Tanıda
Ozaman Görürüm
Yanlızlığı Bilirmisin Sen
Ben bilmem Çünkü
MegaTr Beni Hiç
Yanlız BırakmıyoR
Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

En Çok Aranan Etiketler
Etiket Bulutu
redhat linux anlatımı resımlı red hat 4.0 fedora 10 alternatif link ...
Seçenekler
Stil