Linux icinde linux red hat fedora 4.0 konusu , The University of Virginia Library ve Cornell University tarafından gelistirilmis acık kaynak kodlu linux sunumu... Download: [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ... ] Alternatif Link 1: ftp://ftp.linux.ncsu.edu/pub/fedora/linux/core/4/i386/ ...
![]() | ![]() |
| | #1 (permalink) |
| | The University of Virginia Library ve Cornell University tarafından gelistirilmis acık kaynak kodlu linux sunumu... Download: [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] Alternatif Link 1: ftp://ftp.linux.ncsu.edu/pub/fedora/linux/core/4/i386/ Alternatif Link 2: [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] |
| Çevrimdışı | |
| | #2 (permalink) |
![]() | başlığı görünce biraz anlatım var sandım sevindim ben de fedora kullanıyorum host muhabbetine linux red hat fedora core 4 cd ama bazı yerlerde takılıyorum o yüzden zorlanıyorum başlığı görünce çareyi buldum sandıydım neyse paylaşım için teşekkür ler genede ![]() Alem Bana Hasta Ben Sanalalemci Lere Realmi Oda Nesi Yenirmi De Gitbe Dünyada Hasta Var Ama Ben Pc Hastasıyım Peki Sen Yok Abi Sevdim Seni Ama Sen Sevmedin Gibi Ama Seversin, Hele Bir Tanıda Ozaman Görürüm Yanlızlığı Bilirmisin Sen Ben bilmem Çünkü MegaTr Beni Hiç Yanlız BırakmıyoR ![]() |
| Çevrimdışı | |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| En Çok Aranan Etiketler
Etiket Bulutu
|
| redhat linux anlatımı resımlı red hat 4.0 fedora 10 alternatif link ... |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |