Msn, Icq, Yahoo Messenger Hakkında Herşey icinde *İşte Mailde SoN Olay Bakın* konusu , SPOR @Fanatik.gen.tr @Sarikanarya.gen.tr @Ultraaslan.gen.tr @UltrAslan.gen.tr @Alisamiyen.gen.tr ŞEHİRLER-BÖLGELER @istanbulum.gen.tr @Ankaram.gen.tr @izmirim.gen.tr @Adanam.gen.tr @Cyprus.gen.tr @Karadenizim.gen.tr @Diyarbekir.gen.tr @Guneydogu.gen.tr MÜZİK @Pop.gen.tr @Jazz.gen.tr @Turku.gen.tr @Gitar.gen.tr BAYANLAR İÇİN @Pop.gen.tr @Jazz.gen.tr @Turku.gen.tr @Gitar.gen.tr İŞ HAYATI @Admin.gen.tr @Akademisyen.gen.tr ...
![]() | ![]() |
| |||||||
| Msn, Icq, Yahoo Messenger Hakkında Herşey Bu bölümde Msn, Icq, Yahoo gibi Anlık ileti Programları Hakkında herşeyi paylaşabilirsiniz. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| | SPOR @Fanatik.gen.tr @Sarikanarya.gen.tr @Ultraaslan.gen.tr @UltrAslan.gen.tr @Alisamiyen.gen.tr ŞEHİRLER-BÖLGELER @istanbulum.gen.tr @Ankaram.gen.tr @izmirim.gen.tr @Adanam.gen.tr @Cyprus.gen.tr @Karadenizim.gen.tr @Diyarbekir.gen.tr @Guneydogu.gen.tr MÜZİK @Pop.gen.tr @Jazz.gen.tr @Turku.gen.tr @Gitar.gen.tr BAYANLAR İÇİN @Pop.gen.tr @Jazz.gen.tr @Turku.gen.tr @Gitar.gen.tr İŞ HAYATI @Admin.gen.tr @Akademisyen.gen.tr @Baro.gen.tr @Danisman.gen.tr @Esnaf.gen.tr @Internetkafe.gen.tr @isci.gen.tr @Kamu.gen.tr @Ogretmenim.gen.tr @Ozelsektor.gen.tr @Polis.gen.tr @Programci.gen.tr @Sekreter.gen.tr @Sendika.gen.tr @Tabip.gen.tr @Teknik.gen.tr @Uzman.gen.tr @Yonetici.gen.tr [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] |
| Çevrimdışı | |
| | #6 (permalink) |
![]() | paylasımın ıcın saol... saygılar... ![]() ![]() Hayat; 3BuçukLa 4 arasındadır. Ya 3Buçuk atarsın Ya da 4 4lük yaşarsın Herkes Gülüşümü Görüyor Kimse savaşımı görmüyor. Herkes sesimi duyuyor Düşündügümü kimse bilmiyor. Herkes yazdiklarimi okuyor Gözyaşlarimi kimse görmüyor. Herkes beni tanidigini saniyor Ama kimse benim kim oldugumu bilmiyor. Eğer bir gün dünya seni sıkarsa, Rabbine dönüp “benim büyük bir sıkıntım var” deme. Sıkıntına dönüp “benim ne büyük bir Rabbim var” de! |
| Çevrimdışı | |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| En Çok Aranan Etiketler
Etiket Bulutu
|
| ... |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |