Şiirler ve Güzel Sözler icinde YaŞam GÜzeldİr konusu , Ne kadar da acılar olsa da Ne kadar da hasretler olsa da Ulaşılamayan bazen de ulaşılan Hedefler olsa da Yaşam yine de güzeldir. Ne kadar da terkedenler olsa da Ne ...
![]() | ![]() |
| |||||||
| Şiirler ve Güzel Sözler Şiirleri ve Güzel sözleri burada yayınlayabilirsiniz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| | YaŞam GÜzeldİr Ne kadar da acılar olsa da Ne kadar da hasretler olsa da Ulaşılamayan bazen de ulaşılan Hedefler olsa da Yaşam yine de güzeldir. Ne kadar da terkedenler olsa da Ne kadar da kavuşanlar olsa da Bazen aç,bazen tok gezilse de Yaşam yine de güzeldir. Çekmek zorundasın herşeyi Var mı başka çaresi Yine de güzel duygular Çemberini çizelim Yaşamın renklerini Sohbetlerin en tatlısını Edelim dostça.. İMZA ATMAYI BİLMİYORUM BARNAK BASSAM OLUR MU ??? [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] DJ_SeNSiZLiK HAFTASONU TÜM GÜN YAYINDAYIMMMM... |
| Çevrimdışı | |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| En Çok Aranan Etiketler
Etiket Bulutu
|
| ... |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |