Şiirler ve Güzel Sözler icinde KeŞke Çalmasaydin konusu , fırtınalar kopar yüreğimde. içimdeki o deli gençlik duygusu, koşmak isterim ciğerim patlarcasına, gitmek isterim çok uzak diyarlara. bir kuşun ötüşünde ararım yanlızlığımı, bir derenin çağlayanında. yırtıcı bir kuşun çığlığına koşarım ...
![]() | ![]() |
| |||||||
| Şiirler ve Güzel Sözler Şiirleri ve Güzel sözleri burada yayınlayabilirsiniz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| | fırtınalar kopar yüreğimde. içimdeki o deli gençlik duygusu, koşmak isterim ciğerim patlarcasına, gitmek isterim çok uzak diyarlara. bir kuşun ötüşünde ararım yanlızlığımı, bir derenin çağlayanında. yırtıcı bir kuşun çığlığına koşarım ortak olmak isterim haykırışına.. yanlızlığımı anlatamam kimselere, beni benden başka kimse anlamaz ki, nesli tükenmiş bir kuş misali, ararım yanlızlığımı kendimde. düşlerim de vardı benim. kurduğum güzel hayallerde vardı. bana neden ümit verdin ki? keşke kalbimi hiç çalmasaydın.. uçurum kenarlarında gezerdim hep, yaşamla ölüm arasındaki o mesafede, ölümün bi anlamı yok tu ki... ben yaşarkende ölüydüm zaten. hani içini kemiren bir his kaplar ya! bağırmak isteyipte bağıramazsın, yüzüne gülmeyen bu hayata bir tebessüm de sen atarsın. sen, adını hala koyamadığım... gece düşümde, gündüz hayalimde canlandırdığım, ve birgün elbet gözlerine bakacağım, bir sevgili olmalısın... İMZA ATMAYI BİLMİYORUM BARNAK BASSAM OLUR MU ??? [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] DJ_SeNSiZLiK HAFTASONU TÜM GÜN YAYINDAYIMMMM... |
| Çevrimdışı | |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| En Çok Aranan Etiketler
Etiket Bulutu
|
| keşke güzel sözler ... |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |