Şiirler ve Güzel Sözler icinde BekleyİŞ konusu , ben bir yağmur tanesinde umutla bekledim seni o umut tükendi bir ateşe düştüm sonra ateş sönmese de ben bir damla ve içimdeki umut onlar yok oldular ben bir nehir kıyısında ...
![]() | ![]() |
| |||||||
| Şiirler ve Güzel Sözler Şiirleri ve Güzel sözleri burada yayınlayabilirsiniz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| | BekleyİŞ ben bir yağmur tanesinde umutla bekledim seni o umut tükendi bir ateşe düştüm sonra ateş sönmese de ben bir damla ve içimdeki umut onlar yok oldular ben bir nehir kıyısında saz olup bekledim seni bu akışa dur demek istemiştim ama olmadı nehir hep aktı zaman geçti aldı götürdü beni de derinlere kaybolmuştum ben bir yıldız olup bekledim seni parlayan bendim farketmeyen sen biliyorum yaşadığın şehirde sabah oluyor sönen bendim ama belki bir gün bir gün belki güneş olurum sabahında seni bekleyen sen mi? sen hep bekleyişim oldun İMZA ATMAYI BİLMİYORUM BARNAK BASSAM OLUR MU ??? [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] DJ_SeNSiZLiK HAFTASONU TÜM GÜN YAYINDAYIMMMM... |
| Çevrimdışı | |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| En Çok Aranan Etiketler
Etiket Bulutu
|
| ... |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |