Şiirler ve Güzel Sözler icinde Kalbİm Sende Kalsin konusu , hadi git artık yeter üzdüğüm seni hadi git artık yeter ağladığın yeter ağlattığım kurtulmalı gözlerin yaşlarını akıtan şiirlerimden hadi git artık gitte iyileştir yaralarını hadi git artık çok istediğin ama ...
![]() | ![]() |
| |||||||
| Şiirler ve Güzel Sözler Şiirleri ve Güzel sözleri burada yayınlayabilirsiniz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| | hadi git artık yeter üzdüğüm seni hadi git artık yeter ağladığın yeter ağlattığım kurtulmalı gözlerin yaşlarını akıtan şiirlerimden hadi git artık gitte iyileştir yaralarını hadi git artık çok istediğin ama yanında olamadığım anların katili ben değilmiydim hadi git artık hayalsiz umutsuz ve mutsuz zamanlara bekçi bırakarak beni hadi git artık diyemesem de hadi git artık. İMZA ATMAYI BİLMİYORUM BARNAK BASSAM OLUR MU ??? [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] DJ_SeNSiZLiK HAFTASONU TÜM GÜN YAYINDAYIMMMM... |
| Çevrimdışı | |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| En Çok Aranan Etiketler
Etiket Bulutu
|
| sende kalsin siir sozler ... |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |