Windows icinde FTP hakkında bilgiler konusu , FTP hakkında bilgiler FTP Nedir? FTP (File Transfer Protocol) Internete bağlı bir bilgisayardan diğerine (her iki yönde de) dosya aktarımı yapmak için geliştirilen bir internet protokolü ve bu işi yapan ...
![]() | ![]() |
| | #1 (permalink) |
![]() | FTP hakkında bilgiler FTP hakkında bilgiler FTP Nedir? FTP (File Transfer Protocol) Internete bağlı bir bilgisayardan diğerine (her iki yönde de) dosya aktarımı yapmak için geliştirilen bir internet protokolü ve bu işi yapan uygulama programlarına verilen genel addır. İlk geliştirilen internet protokollerinden biridir. FTP protokolü ile bir başka bilgisayardan bir başka bilgisayara dosya aktarımı yapılırken, o bilgisayar ile etkileşimli-aynı anda (on-line) bağlantı kurulur ve protokol ile sağlanan bir dizi komutlar yardımıyla iki bilgisayar arasında dosya alma/gönderme işlemleri yapılır. __________________ |
| Çevrimdışı | |
| | #2 (permalink) |
| | sağ ol abi teşekkürler Suçumuz neydi bizim feryadım tanrıya Sana son sözüm gülüm elveda elveda Herşey biter herkez unutulur Ben seni kaç kere sevdiğimi unuttum Sende unut beni yokyere sevdiğini... sensiz günerim geçmiyor yeter artık ama olmemimi istiyorsun....!!! |
| Çevrimdışı | |
| | #3 (permalink) |
![]() | walla güzel olmuşdaben windowsdan kendi pcmde nasıl ftp hesabı oluştura bilirim onu bilmiyorum onu bir açıklarsan bol bol link verilir demek olur bu ![]() Alem Bana Hasta Ben Sanalalemci Lere Realmi Oda Nesi Yenirmi De Gitbe Dünyada Hasta Var Ama Ben Pc Hastasıyım Peki Sen Yok Abi Sevdim Seni Ama Sen Sevmedin Gibi Ama Seversin, Hele Bir Tanıda Ozaman Görürüm Yanlızlığı Bilirmisin Sen Ben bilmem Çünkü MegaTr Beni Hiç Yanlız BırakmıyoR ![]() |
| Çevrimdışı | |
| | #4 (permalink) |
![]() | PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER. megAslan 6 G üzeller güzelisin A hımı alıp da gidersin M ahvolmuş yüreğimden, Z alimlerin kanattığı yerden E lini neden esirgersin... ----------------------------------------- [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] Henüz Siteniz YoK mu? Hala Geç Kalmış sayılmazsınız.. Uygun Fiyatlarla Site Sahibi oLmak Çok kolay.. [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...] |
| Çevrimdışı | |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| En Çok Aranan Etiketler
Etiket Bulutu
|
| ... |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |