MegaTR - YouTUBE Bedava Video izle Resim Resimler Program indir Free Rapid Şiirler ve Güzel Sözler MegaTR - YouTUBE Bedava Video izle Resim Resimler Program indir Free Rapid Şiirler ve Güzel Sözler

Go Back   MegaTR - YouTUBE Bedava Video izle Resim Resimler Program indir Free Rapid Şiirler ve Güzel Sözler > Her Telden > Haberler


Reklam Kampanyası Bu Alana Reklam 30 YTL MSN: cb@megatr.org



Haberler Güncel Haberlerin Bulunduğu Alan.

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-23-2008   #1 (permalink)

burhan_94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bulunduğu yer: AnKaRa'nın KeçiÖreNi
Mesajlar: 3.478
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Jeqq Submit to Spurl
Rep Gücü: 8
Rep Puanı : 211
Rep Seviyesi: burhan_94 has a spectacular aura about burhan_94 has a spectacular aura about burhan_94 has a spectacular aura about
burhan_94 - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Baykal izin vermeyince


Anayasa Mahkemesi’nin 46. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenleyeceği panel CHP lideri Deniz Baykal’ın panele katılacak olan CHP Konya milletvekili Atilla Kart’a ‘izin’ vermemesi nedeniyle iptal edildi.
25 Nisan Cuma günü Anayasa Mahkemesi’nde düzenlenecek olan panele TBMM’de grubu bulanan üç siyasi parti temsilcisi davet edildi. AKP adına İstanbul Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, CHP adına Konya Milletvekili Atilla Kart ve MHP adına da Ankara Milletvekili Deniz Bölükbaşı “yeni anayasa arayışları bağlamında parlamento-yargı organı ilişkilerinin değerlendirilmesi" konusunu tartışmak üzere Anayasa Mahkemesi tarafından davet edildiler.
KART’IN KATILIMINA BAYKAL ENGELİ
CHP’li Kart, kendisine gelen daveti CHP Grupbaşkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu’na iletti. ANKA’ya konuşan Kart, Kılıçdaroğlu’nun panele katılmasında herhangi bir sakınca olmadığını belirtmesi üzerine Anayasa Mahkemesi’ni arayarak panele katılacağını bildirdiğini açıkladı. Kart, şöyle devam etti:
“Bana davet yapıldı. Davet üzerine Grup Başkanvekilimiz Kılıçdaroğlu’na bilgi verdim. ‘Katılabilirsin, partimiz adına yararlı olur’ dedi. Ben de katılacağımı bildirdim. 17 Nisan günü, Kılıçdaroğlu beni aradı. Bu konunun genel merkezde değerlendirildiğini, böyle bir dönemde bu nitelikteki bir toplantıya katılınmaması yönünde görüş bildirildiğini belirtti. Bu gelişmeden üzüldüm. Genel başkanı aradım. Parti disiplinine olan saygım nedeniyle. Genel merkezin kararına uyacağımı, ancak bu görüşün doğru olmadığını belirttim. Toplantıda Anayasa Mahkemesi üyeleri konuşmacı olmayacak. Konu da parlamento yargı ilişkileri. Anayasal iktisat kavramını tartışmaya açmak düşüncesindeydim. Genel başkan takdiri bana bıraktı. Ama ben de alınan karara uyarak toplantıya katılamayacağımı yazılı olarak ilettim."
Kart’ın panele katılmayacağını belirtmesi üzerine Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Ali Feyyaz Paksüt, diğer panelistleri telefonla arayarak durumu bildirdi.
ANKA’ya konuşan AKP’li Bahçekapılı, kendisine panelin iptal edildiğinin bildirildiğini belirterek şunları söyledi:
“Anayasa Mahkemesi Başkanvekili sayın Paksüt ile görüştüm. Beni aradı. CHP milletvekili, parti kararına uyarak böyle bir bölüme katılmayacağını bildirmiş. Bölükbaşı da çekildiğini söylemiş. Bir polemik yaratılmaması amacıyla böyle bir karar alınmış. Sadece AK Parti kalmış oldu. Konu başlığının içini boşaltacak bir durum ortaya çıktı. Bu bölümün bu nedenle iptal edildiği söylendi. Kişisel kanım: Ben Ak Parti adına mevcut durum ve koşulları konuşacaktım.
Hangi sözün hangi mekanda söyleneceğini bilen biriyim. Milletvekillerinin, Türkiye’nin durumunu iyi biliyorum. Ben hiçbir sorun görmemiştim böyle bir panele katılmakla. Dilerim bütün siyasetçiler her yerde, her mekanda, her konuyu tartışabilme rahatlığına sahip olurlar."
MHP milletvekili Bölükbaşı da ANKA’ya yaptığı açıklamada, CHP’nin panele katılmaması nedeniyle panelin iptal edildiğinin kendisine bildirildiğini belirtti.





Eklediğim Tüm
Programların şifresi:[ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYI TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUNUZ...]

Msn:Burhan_ugur515@hotmail.com


megAslan40
Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla



Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Bugün Tarih 08-29-2008


Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız server@megatrhost.com email adresine bildirebilirsiniz , şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır...
Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to server@megatrhost.com

eXTReMe Tracker

Search Engine Optimization by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.